Bosstraat 42a, 2861 O.L.V. Waver

info@maison-loreau.be

+32 478 88 61 26

Family time

Maison Lor’eau

Wie zijn wij?

Megan

 

Mijn naam is Megan, vanuit mijn passie die ik heb om kinderen liefdevolle eerste levensjaren te bieden, ben ik de studie als kinderverzorgster aangegaan. Om ouders en hun oogappel een aangename en ontspannende tijd te kunnen geven ben ik mijn kennis gaan uitbreiden door extra cursussen te volgen..

Ik hou er van om kindjes te laten ontspannen in een gezellige omgeving waar ze helemaal tot rust kunnen komen. Uit liefde voor de kleintjes hebben wij gekozen om onze eigen kinderspa te openen. Inspiratie voor de naam vonden we bij mijn twee zoontjes, Lozano & Roméo.

 

Ann

Hallo! Ik ben Ann en het zorgen voor anderen en in het bijzonder de allerkleinsten is altijd mijn passie geweest. Zelf ben ik mama van 4 volwassen zonen en 2 kleinzonen.
Als assistente bij een kinderarts en als zelfstandige kinderverzorgster in een kinderdagverblijf heb ik in de loop der jaren heel wat ervaring opgedaan. Daarenboven ben ik heel leergierig; ik heb verschillende certificaten behaald zoals baby- en kindermassage, zwangerschapsmassage en TuiNa-massage. Mijn leergierigheid houdt me steeds alert: er staan nog heel wat certificaten op mijn verlanglijstje! Graag verwelkom ik jullie in Maison Lor’eau voor een leuke en ontspannende sessie.